Om Lottes køreskole og kørelærerne

​Leder du efter en køreskole med kompetente kørelærere? Hos Lottes Køreskole er undervisningen præget af kompetente kørelærere, som har ro over sig. Vores holdning er, at eleverne lærer mest, når der er ro. Det er også vigtigt med tillid, og vi mener, at man altid kommer længst med en gensidig respekt.

Vores elever skal bestå første gang

Lottes Køreskole består af mor og datter. Lotte har været kørelærer i 12 år, og Tinne har været kørelærer i 5 år. Vi er ærlige over for vores elever, ligesom vi behandler dem med respekt. Vi forventer naturligvis det samme af vores elever.

Vi stiller også krav, og eleverne bliver ikke pakket ind. De bliver behandlet som voksne mennesker. Derfor skal eleverne selv tage ansvar i trafikken og selv tage ansvar for forløbet.

Det er vores holdning, at vi skal gøre alt for at hjælpe eleverne. Men de skal selv lægge den nødvendige indsats. Samtidig er det vores holdning, at vores elever skal bestå første gang. 

De skal bestå, fordi de er gode, ikke fordi de er heldige.

Det skal være rart hos os, og derfor prøver vi på at gøre det hyggeligt til teoriundervisningen. Vi sørger for eksempel for kage og sodavand.

Kontakt os for at høre om næste hold

​Kontakt en kørelære på telefon 22 34 64 31 eller e-mail tinnedahl@hotmail.com.​

Har du spørgsmål til kørelærerne?

Skriv direkte til os her, så svarer vi så snart vi kan.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lottes køreskole

Gisselfeldvej 23
​7400 Herning

CVR: 30134796

Diverse

Vi er medlem af Dansk Kørelære Union

pdf

​Læs samtykke erklæring for unge under 18 fra fstyr.dk

Besøg vores Facebook

facebook