Teoriprøven

Teoriprøven er den første store prøve i vejen mod kørekortet inden den endelige køreprøve, og er den prøve vi træner til gennem alle undervisningstimerne i teorilokalet.

​25 TRAFIKSPØRGSMÅL

Teoriprøven skal vise, at du ved, hvordan man begærer sig og manøvrer i trafikken i forskellige situationer efter gældende trafikregler. Den teoretiske og praktiske del af prøven afholdes på Nexøvej i Herning tæt på skolerne. Manøvrebane og glatbane afholdes på køreteknisk anlæg i Hammerum.

Under prøven bliver du præsenteret for 25 forskellige trafiksituationer på en projektor, hvor du skal svare ja eller nej på, hvad der er det rigtige at gøre i den gældende situation. Du skal have under fem fejl for at bestå teoriprøven og dermed blive godkendt til at fortsætte til selve køreprøven.

​BLIV ORDENTLIGT KLÆDT PÅ

Hos Lottes Køreskole sørger vi for at udlevere alt relevant materiale, og vi følger alle vores elever til dørs, således at du føler dig ordentligt klædt på til at kunne bestå teoriprøven – første gang.

Har du spørgsmål til teoriprøven, er du mere end velkommen til at kontakte os hos Lottes Køreskole på telefon 23 23 01 05.

Har du spørgsmål til teoriprøven?

Vi er klar til at svare dig så hurtigt vi kan​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lottes køreskole

Gisselfeldvej 23
​7400 Herning

CVR: 30134796

Diverse

Vi er medlem af Dansk Kørelære Union

pdf

​Læs samtykke erklæring for unge under 18 fra fstyr.dk

Besøg vores Facebook

facebook