Førstehjælp

Skal du erhverve et kørekort for første gang, er det ved lov obligatorisk at gennemgå et otte timers færdselsrelateret førstehjælpskursus. Hos Lottes Køreskole tilbyder vi mulighed for kursus på køreskolen.

Kursusbeviset skal vedlægges ansøgningen om kørekortet sammen med lægeerklæring, hvorfor vi hos Lottes Køreskole ikke har mulighed for at registrere dig og bestille tid til teori- og køreprøve, før du har gennemgået kurset.

SELVE KURSET BESTÅR AF TRE MODULER:

  • Hjerte-lunge-redning
  • Færdselsrelateret førstehjælp
  • Sikker trafik

Kurset skal være bestået med et tilfredsstillende resultat og kan erhverves op til et år før, du begynder kørekortsundervisningen, hvilket betyder, at du kan bestille tid til kurset allerede, når du begynder at planlægge at skulle erhverve kørekort.

HVAD INDEHOLDER KURSET?:

Kurset varer otte timer og giver dig indgående viden til førstehjælp i basal genoplivning og færdselsrelateret førstehjælp.

Målsætningen med kurset er, at du som bilist har den mest basale viden, basale færdigheder og holdninger, således at du kan yde førstehjælp ved en eventuel trafikulykke.

EFTER ENDT KURSUS SKAL DU KUNNE:

  • Handle hensigtsmæssigt på et ulykkested og håndtere eventuelle tilskadekomne, samt tage de mest nødvendige forholdsregler for, at du ikke selv kommer til skade
  • Yde basal genoplivning til en person, der ikke viser tegn på vejrtrækning og livstegn
  • Være behjælpelig med førstehjælp til de typiske skader i forbindelse med en trafikulykke
  • Forebygge eventuelt chok hos den/de tilskadekomne og kunne føre en beroligende samtale

Har du spørgsmål til det obligatoriske førstehjælpskursus, så tag Lottes Køreskole med på råd. Kontakt os på telefon 23 23 01 05, så giver vi en kompetent og professionel rådgivning og vejledning.

Har du sPØRGSMÅL til førstehjælps forløbet?​

Skriv endelig, vi svarer snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lottes køreskole

Gisselfeldvej 23
​7400 Herning

CVR: 30134796

Diverse

Vi er medlem af Dansk Kørelære Union

pdf

​Læs samtykke erklæring for unge under 18 fra fstyr.dk

Besøg vores Facebook

facebook